8/12/19

Pessebres castellarencs a Tudela

L’Asociación de Belenistas Santa Ana de Tudela celebra els seus 25 anys i en motiu d’aquest fet han demanat al Grup Pessebrista de Castellar del Vallès a participar aportant dos diorames.

En ser un grup pessebrista reduït, els pessebristes de Tudela no poden fer pessebres nous cada any i el que fan a vegades és renovar la seva exposició de forma esglaonada demanant a altres grups pessebristes la seva col·laboració.

Des de ja fa uns anys, el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès ja participa aportant algun dels seus diorames. Enguany, han col·laborat als pessebres de Tudela els pessebristes Jordi Martínez i Miquel Galera amb un diorama tancat fet fa dos anys inspirat en l’hivern a Rothenburg (Baviera) i Laura Marsiñach i Francesc Fayos amb un diorama també fet fa dos anys (a Tudela en versió oberta) inspirat en el Pol Nord.

Els pessebristes en aquests moments estan acabant de perfilar els últims detalls dels seus pessebres per tenir-los enllestits aquest mateix diumenge, dia en què es disposaran a tornar cap a casa.

Tot seguit, us adjuntem alguna foto de la seva activitat a Tudela.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada