3/12/18

Inaugurada la 68a exposició de pessebres de Castellar del Vallès

El passat dissabte 1 de desembre vam inaugurar la 68a exposició de pessebres amb el local ple de  pessebristes, familiars, amics i autoritats.


L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, dels regidors Aleix Canalís i Joan Creus i del mossèn de la vila, Txema Cot. 

Després de presentar l'exposició d'enguany, Joan Juni, actual president, va formalitzar el relleu en el càrrec entregant un pin d'or amb el logotip del Grup al seu predecessor, Ferran Batiste-Alentorn.


A continuació, es va reconèixer amb l'entrega d'una placa commemorativa la trajectòria del pessebrista Josep Llinares, un membre molt actiu del Grup que amb aquesta exposició celebra el seu 50è any a l'entitat. 

D'esquerra a dreta: Joan Juni, Ignasi Giménez, Josep Llinares, Txema Cot i Aleix Canalís
En el parlament de l'alcalde, entre d'altres coses, es va recordar el company Toni Penalva, que ens va deixar l'any passat. El president, Joan Juni, va destacar que el pessebre que va fer l'any passat s'ha conservat per a l'exposició d'aquest any.

Després de les intervencions de Joan Juni i Ignasi Giménez, el mossèn, Txema Cot, va lloar la feina dels pessebristes i va beneir l'exposició.

Finalment es va procedir a la tradicional encesa dels llums dels diorames perquè tots els assistents poguessin veure per primera vegada els pessebres de la 68a exposició.



Trobareu més informació de l'acte i de l'exposició d'enguany en aquesta completa notícia de l'Actual: http://www.lactual.cat/cultura/pessebres-amb-molt-sentiment_41310_102.html

A partir d'ara es pot visitar l'exposició en els següents horaris:

Del 2 de desembre de 2018 al 3 de febrer de 2019
Dissabtes, diumenges i festius de 11 a 13.30 h i de 17 a 20 h.
Dies feiners del 24 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019 obert en horari de tarda.
El 16 de desembre es farà un horari especial amb motiu de la Marató de TV3: de 10.30 a 14.30 h i de 17 a 20 h.
El 29 de desembre se celebrarà la Nit del Pessebre i l'exposició estarà oberta fins la 1 de la matinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada