28/10/18

Bona representació del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès al Museo de Belenes de Mollina


Aquest any hi haurà una molt bona representació del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès al Museo de Belenes, situat a Mollina, Màlaga.


Aquest agost, en Joan Sáez i en Jonathan Saiz van anar a muntar el pessebre amb un pati andalús que van crear per a la 65a exposició de pessebres de Castellar del Vallès, inaugurada l'any 2015.


En Joan Sáez i en Jonathan Saiz muntant el pessebre.





El pessebre d'en Joan Sáez i en Jonathan Saiz acabat.



















La Carme Altayó i en Joan Juni van desplaçar-se fins allà el passat mes de setembre per muntar-hi el diorama "Cap a Betlem des de les estrelles" amb la nau d'Star Trek, que va estar exposat a la 67a exposició del nostre grup, la de l'any passat.
Al Museo de Belenes, el pessebre està situat al vestíbul d'entrada. Controladores.net es va fer ressò de la incorporació d'aquest diorama al museu de Mollina. En aquesta entrada de la seva pàgina web expliquen tots els detalls del pessebre, que consideren "uno de los belenes más curiosos de 2018": https://bit.ly/2EOqPEW.

La Carme Altayó i en Joan Juni amb el pessebre en procés de muntatge.

El pessebre d'en Joan Juni i la Carme Altayó al vestíbul d'entrada.


Finalment, en Joan Romeu i la Montse Santander hi tindran un pessebre exposat per segon any consecutiu. Aquesta vegada, l'obra que podrem veure-hi d'ells dos serà un pessebre hebreu de la 66a exposició, inaugurada l'any 2016.

La Montse Santander i en Joan Romeu enllestint el seu diorama.

El pessebre d'en Joan Romeu i la Montse Santander exposat.

El Museo de Belenes de Mollina va ser inaugurat l'any 2017 i té més de seixanta diorames de diferents zones de la península i d'altres països del món. Està obert tot l'any. Podeu visitar la seva pàgina web si en voleu més informació: http://www.museodebelenes.com/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada