21/12/10

PRIMER PREMI!!!!


El Grup Pessebrista de Castellar del Vallès hem guanyat un dels Premis Ateneus 2010.

L’exposició virtual de pessebres “El teu pessebre a la xarxa” ha merescut el primer premi dintre de la categoria de Mitjans de comunicació d’associacions culturals.

El saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona va ser l’escenari ahir del lliurament dels XXI Premis Ateneus, promoguts per la Federació d’Ateneus de Catalunya. Es tracta d’una de les convocatòries destinades a l’associacionisme amb més prestigi a Catalunya.

La proposta que ha presentat el Grup Pessebrista de Castellar consisteix en una exposició virtual oberta a la participació de tothom qui vulgui enviar una fotografia del seu pessebre. “El teu pessebre a la Xarxa” (www.pessebrescastellar.com) és un homenatge al pessebrisme més popular, el que es fa a les cases, a les escoles, als centres residencials... Aquesta activitat, que es va iniciar com a prova pilot el Nadal passat amb un gran èxit de participació, forma part de la 13ª Biennal del Pessebre Català que s’està portant a terme a Castellar del Vallès.

El Jurat dels Premis ha manifestat la dificultat de triar els guanyadors d’entre les propostes rebudes i ha destacat de la proposta dels pessebristes castellarencs la bona utilització de les tecnologies de la informació per aglutinar en aquesta pàgina un gran col·lectiu d’afeccionats al pessebrisme, d’una forma oberta i popular.




Veure notícia a Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada