17/10/14

ALS PESSEBRES... APRENDREM HISTÒRIA

Aquest és el títol de l’exposició que el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès està preparant per a aquest Nadal. Una exposició sobre les tradicions populars del Nadal, completarà la mostra que s’emmarca dintre dels actes de commemoració del Tricentenari. El Sr. Miquel Calçada, comissari per als actes del Tricentenari serà present a la inauguració.

Moment 0. El pessebre s'inicia amb l'espai buit.
El Grup Pessebrista de Castellar del Vallès presenta la 64a edició de l’Exposició de Pessebres que enguany tindrà com a eix temàtic la història de Catalunya. Els pessebristes estan treballant en la construcció de diorames nadalencs que tindran com a escenari algun indret emblemàtic de la història del nostre país.

El Castell de Cardona, la Cartoixa d’Escaladei, l’església de Sant Climent de Taüll, són alguns dels indrets que es podran veure representants enguany a l’exposició de pessebres. El conjunt de l’exposició és completa amb una proposta pedagògica per conèixer alguns episodis de la història de Catalunya.

La sala del primer pis mostrarà una exposició participativa sobre les tradicions populars catalanes al voltant de Nadal. Com en els darrers anys el Grup demana la col.laboració de totes aquelles persones que creguin que poden aportar algun objecte per ser exposat en aquesta mostra.


Com a novetat aquest any l’exposició també es podrà visitar, a part de l’horari habitual, a les tardes dels dies laborables entre el 22 i el 31 de desembre.

L'àbsis de Sant Climent de Taüll

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada