19/11/18

El Grup Pessebrista de Castellar del Vallès presenta el títol i el cartell de la 68a exposició


Des de fa uns quants anys, el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès escull un tema que uneix tots els diorames exposats i l'exposició del primer pis. La 68a Exposició de Pessebres de Castellar del Vallès, que s'inaugurarà l'1 de desembre, es titularà “Pessebres i mitjans de transport”.

A la planta baixa es podran veure 15 quadres i 4 vitrines, dues de les quals han estat elaborades pels set aprenents del taller de pessebres. Els diorames, com cada any, estan ambientats en paisatges i indrets d’allò més variats. En cada un d’ells es dóna importància a un mitjà de transport diferent.

Lligat amb el tema comú de l'exposició de pessebres d'enguany, al primer pis hi haurà exposada una mostra d'estris, miniatures i maquetes relacionades amb els mitjans de transport. Destaca entre elles, una inèdita maqueta de tren en moviment de grans dimensions construïda per l'Associació d'Amics del Ferrocarril Vallès-Fer.



El cartell

Al cartell de l’exposició s’hi pot veure Josep, Maria i Jesús dins el cotxet esperant la Vallesana, un mitjà de transport conegut per tots els castellarencs, en una marquesina del poble. L’autor del cartell és en Jaume Muntada.

Horaris

Els horaris d’aquest any seran els següents:

Dissabtes, diumenges i festius: d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h
Dies feiners del 24 de desembre al 4 de gener: de 17 a 20 h
16 de desembre: de 10.30 a 14.30 h i de 17 a 20 h amb motiu de la Marató de TV3
29 de desembre: obert fins la 1 de la matinada amb motiu de la Nit del Pessebre, celebrada per les associacions de la Federació Catalana de Pessebristes

L’exposició estarà oberta del 2 de desembre de 2018 al 3 de febrer de 2019.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada