12/12/17

Mor el pessebrista Toni Penalva

El 12 de desembre ens va deixar en Toni Penalva Martinez, membre del grup pessebrista de Castellar des de fa molts anys. Un home molt generós, amb molt sentit de l’humor i molta energia.
Toni, trobarem a faltar els teus pessebres fets amb dedicació i traça; la teva passió pels detallets i les miniatures; la teva empenta per organitzar sopars i qualsevol cosa que impliqués reunir-nos al voltant de la taula, xerrar i unir-nos cada dia més; la quantitat infinita d’anècdotes que sempre ens explicaves... Trobarem a faltar moltíssimes coses de tu, però per sobre de tot, trobarem a faltar un amic. Un gran amic. Encara que tinguessis el pessebre a mitges, si veies que algú necessitava ajuda, eres el primer d’arribar i de donar un cop de mà. Tenies eines i solucions per a tot. Eres capaç de fer-nos riure en qualsevol moment i d’animar-nos quan semblava que no ens en sortíem. Gràcies per tot, company.
Ens costa molt entendre-ho. Et tindrem sempre present. Ens deixes un buit molt gran, però la memòria ens queda plena de records viscuts plegats. Et trobarem molt a faltar.
T’estimem, Toni. Descansa en pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada