2/2/16

La JNC atorgarà el Premi Compromís 2016 al Grup Pessebrista de Castellar del Vallès

Els mateixos joves van comunicar l'atorgament del premi després d'una visita a la Capella de Montserrat

Diumenge passat, la JNC de Castellar del Vallès va realitzar una visita molt especial a la capella de Montserrat per veure la 65a exposició de pessebres a Castellar del Vallès i que aquest any porta per títol "Pessebres en femení". Els joves van anar acompanyats per membres de l'agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya, entre els quals cal destacar la presència de Toni Santos, responsable local del partit polític al municipi, i Bea Garcia, regidora i portaveu del grup municipal a l'Ajuntament.
Al finalitzar la visita de l'exposició, Roger Casajoana, cap local de la JNC a la vila, va informar al president del Grup Pessebrista, Ferran-Batiste Alentorn Guillén, que l'agrupació local de joves havia decidit fer-los entrega, enguany, del Premi Compromís 2016, un reconeixement que la Joventut fa anualment a una entitat de la vila que treballi a favor de la llengua, la cultura i la llibertat de Catalunya.
El Premi Compromís també l'han rebut entitats com l'Esbart Teatre Castellar, la Unió Esportiva de Castellar, Via Solidària o el Correllengua, entre d'altres. La darrera edició del premi va ser pels castellers Capgirats. L'acte d'entrega, com és tradició, serà durant el mes d'abril, amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada