4/2/14

CLOENDA DE LA 63ª EXPOSICIÓ

El dia de la Candelera va quedar tancada la 63ª exposició de pessebres de Castellar que enguany tenia com a eix temàtic la Meteorologia. Els pessebristes estan realment astisfets de la bona acollida que ha tingut la proposta d'aquest Nadal tant pel nombre de visitants que l'han visitat com pel grau de satisfacció que han expressat.

Aquest Nadal les visites a l'exposició de pessebre s'han incrementat gairebé en un 28% restecte a l'any anterior arribant a la xifra de prop de 12.000 visitants. Prop d'un miler d'escolars han participat també en les visites promogudes per la Guia didàctica de l'Ajuntament i les diverses entitats socials i de lleure educatiu s'han acostat  als pessebres com a a activitat d'aquests dies de Nadal. Com cada any passa, els pessebres de Castellar han rebut visites d'arreu de Catalunya, d'Espanya i d'alguns pessebristes italians.

L'exposició del primer pis que combinava objectes de la llar relacionats amb les inclemències del temps amb figures de pessebre també ha estat molt ben valorada pels visitants. El Grup pessebrista agraeix l'amabilitat de les persones que han cedit objectes per a ser exposats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada