1/12/13

INAUGURACIÓ

Parlaments durant l'inauguració
Joan Sáez i Montse Guiu
El dissabte dia 30 ha tingut lloc la inauguració de la 63ª Exposició de pessebres. Aquest ant, l'exposició t'e com a eix temàtic els fenòmens meteorològics el que ha suposat per als pessebristes un repte tècnic diferent.
Durant l'acte s'ha inaugurat també el canelobre de ferro forjat fet pel jove pessebrista Gerard Prat Salvadó, com a projecte dels seus estudis de Forja artística a l'escola Llotja de Barcelona.

El president del Grup, Enric Benavent, ha destacat la necessitat de que els pessebres de Castellar cada any es plantegin nous reptes i noves formes de presentar els pessebres, ja que això suposa d'una banda un estímul de la creativitat i de la cohesió com a grup, i de l'atra reforçar el Grup com a referent en el pessebrisme català.

L'alcalde, Ignsai Giménez, va voler fer un cant a l'autoestima dient que els pessebres de Castellar són els millors de Catalunya, no només per la seva qualitat artística sinó pel bon ambient que es respira a l'associació. Giménez va destacar la importància de cada any reunir-se per celebrar el naixement d'un infant, que és el miracle de la vida.

Finalment  Mossèn Ramon Villarino va encoratjar els assistents a no tenir por d'anar endavant en aquesta situació de crisi, recordant les darreres paraules del papa Francesc. cal caminar, sense por a queivocar-se. Cal no tenir por a la por.

En l'acte d'inauguració s'ha lliurat el record als pessebristes Montse Guiu i Joan Sáez, en motiu del seu vint-i-cinquè aniversari de pertinènça al Grup. El president del Grup va destacar la vàlua arística i humana dels dos pessebristes i va agrair el servei que han estat donant al Grup i a la vila de Castellar.

Les nombroses persones que han assistit han pogut contemplar els pessebres i l'exposició del primer pis "El cel i el temps", dedicada a la relació de les persones amb el temps atmosfèric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada