27/12/10

El Bisbe de Terrassa visita els pessebres de Castellar del Vallès


Mns. Josep Àngel Sáiz Meneses, Bisbe de Terrassa ha visitat aquest matí les exposicions de la 13ª Biennal del Pessebre Català a Castellar. Acompanyat pels pessebristes, per Mn. Ramon Villarino i per l'alcalde de la ciutat Ignasi Giménez, ha recorregut l'exposició Pessebres de Catalunya ubicada a l'església parroquial on ha valorat el treball de les diferents associacions de pessebristes i s'ha interessat especialment per les associacions de les poblacions de la seva diòcesi.


Tot seguit, la comitiva s'ha desplaçat a veure el Pessebre del Mercat on el Sr. Bisbe ha escoltat amb atenció les explicacions del pessebrista Josep Llinares, i ha valorat molt positivament que hi hagi un pessebre com aquest en un lloc tan concorregut alhora que ha remarcat la necessitat de tenir cura de les tradicions populars.

En la visita a les exposicions del local social, ha tingut la possibilitat de parlar amb els diferents pessebristes i s'ha interessat pels detalls de tots els diorames.

Mentre signava al llibre d'honor de l'entitat ha felicitat els pessebristes per la qualitat de l'exposició.
Finalment, una visita a l'exposició Nous llenguatges per al pessebre ha servit per mantenir uns moments de  tertúlia sobre el missatge de nadal i les possibilitats i límits de la seva actualització en el pessebre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada