24/6/10

CONVOCATÒRIA D'EXPOSICIÓ

El pessebrisme és un art viu i com a tal incorpora en les seves formes expressives els elements propis del context.

El Grup Pessebrista de Castellar el Vallès vol dedicar un espai de la  13ª Biennal del Pessebre Català a mostrar noves formes d'expressió aplicades el pessebre

Per a aquesta exposició busquem pessebres que utilitzin llenguatges artístics poc habituals en el pessebrisme, o que abordin temes nous, contemporanis, pessebres simbòlics, o bé pessebres que incorporin elements tecnològics, o que aportin una lectura contemporània del Nadal...

Els formats de presentació són lliures. S'hi pot participar amb un pessebre en caixa, amb un pessebre obert, amb unes figures, amb una instal·lació, amb un grup escultòric... sempre partint de la base del pessebre en tant que representació tridimensional del naixement de Jesús. 

Alguns exemples del que poden ser "nous llenguatges" aplicats al pessebre els trobem en aquí

Per participar en aquesta exposició cal inscriure's mitjançant el formulari que hi ha en la pestanya de la part superior d'aquesta pàgina, abans del 30 juliol. D’acord amb les limitacions de la sala s’atendran les obres que s’ajustin a la convocatòria per ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció.

Les obres hauran d'estar disponibles a partir del 30 d'octubre. L'organització es responsabilitza de recollir-les i retornar-les, excepte si l’artista explicita la seva voluntat de portar-la personalment.

L'exposició estarà oberta des del 4 de desembre de 2010 fins al 30 de gener de 2011 a la sala el primer pis del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès i es preveu una assistència de prop de 10.000 visitants.

Tots els participants rebran un certificat de participació i un regal d'agraïment. S’editarà un catàleg de l’exposició. (el catàleg es podrà editar en funció de la disponibilitat econòmica del moment)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada